Smile

ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ РЕЦИТАТОРА


ШКОЛСКО ТАКМИЧЕЊЕ РЕЦИТАТОРА

 

Школско такмичење рецитатора у нашој школи одржано је19. 02. 2016. године. Пред жиријем који су чинили Татјана Јаничић, Снежана Качандонов, Агица Видаковић Јовановић и Нада Љепојевић, представили су се мали, талентовани рецитатори.

Ученици су рецитовали лепе, дечије песме које су измамљивале аплаузе и ставиле жири на велике муке. Поштујући критеријуме по којима се вреднују рецитатори (акцентуација, изражајност, природност, дикција, сугестивност рецитовања, као и остваривање мисаоно емотивних садржаја), жири је  одлучио да ће школу на општинском такмичењу у категорији млађих разреда представљати:

Марија Милковић (II 1разред, учитељица Валерија П. Николић), Михајло Милковић (IV 1 разред, учитељица Наташа Главоњић), Наташа Лукач  и Јована Михајлов (обе ученице IV 2 разреда, учитељица Тања Михаљчић) и Исидора Асић (IV разред - издвојено одељење на Буковцу, учитељица Љиљана Тица).

Пожелимо им много успеха у даљим такмичењима.

 

 повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor