Smile

НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА


НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА


Ученици Основне школе „Братство јединство" Сомбор, у издвојеном одељењу на Буковцу, традиционално сваке године приређују приредбу поводом Нове године како за своје ђаке тако и за бројну публику из овог насеља.

Ђаци су заједно са својим учитељицама Љиљаном Тицом и Бранкицом Асић  спремили представу у којој су улоге имали како ђаци, тако и учитељице. Замиљива представа одушевила је бројну публику, родитеље, родбину, млађу и старију браће и сестре, али и Деда Мраза. Ово изненађење организовали су родитељи  да би обрадовали и наградили своју децу.

Најзанимљивији део, препричавали су ђаци, биле су саме пробе где су учитељице подсећале ђаке на текст, али и где су ђаци подсећали своје учитељице на текст представе. Комбинација познатих бајки „Снежана и седам патуљака", „Црвенкапа", „Ивица и Марица", „Пепељуга"  и друге лепо су се уклопили у новогодишњи аранжман које су учитељице брижљиво осмислиле и реализовале.


 повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor