Smile

Прослава ДАНА ШКОЛЕ


Proslava DANA ŠKOLE

 

Међународни дан толеранције

ОШ"Братство јединство „Сомбор прославила је свој 59. рођендан  у понедељак 16.11.

„Са осмехом у школу"је мото овогодишње прославе.Присутни су имали прилику да виде све оно што ову централну градску школу чини јединственом а то је управо богатство различитости како језичке тако и културне.На сцени  су се наизменично смењивали драмски одломци ,мађарски народни плес и песме,рецитали на буњевачком говору и мноштво занимљивих наступа који су присутнима измамили осмехе.

Прославу Дана школе  увеличали су својим маштовитим кореографијама и гости предшколци из вртића"Невен „ „Петар Пан"и млађа певачка група КУД-а"Раванград".

Све присутне госте,пензионере,родитеље,ученике и колеге  поздравила је директорица Татјана Јаничић подсећајући присутне на велике успеху који ђаци школе постижу на такмичењима као и на нове и већ реализоване развојне пројекте школе.

Овогодишњу свечаност припремиле и реализовале проф.српске књижевности и језика Снежана Милковић  и проф .ликовне културње Кристина Бења.

 

 повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor