Smile

РАЗОТКРИВАЊЕ КОНФЛИКАТА У СИСТЕМУ ОБРАЗОВАЊА И ВАСПИТАЊА – КО СЕ БОЈИ ВУКА ЈОШ?


РАЗОТКРИВАЊЕ КОНФЛИКАТА У СИСТЕМУ ОБРАЗОВАЊА И ВАСПИТАЊА – КО СЕ БОЈИ ВУКА ЈОШ?

Програм стручног усавршавања запослених у образовно-васпитном систему је акредитован у Заводу за унапређење образовања и васпитања за период од 2022. до 2025. године и налази се у каталогу ЗУОВ-а под бројем 163. Припада области васпитног рада и развија компетенције К3, К5, К9, К14, К16, К17, К23 у приоритеној области П5.
Актуелни програм је најновији наставак циклуса обука о решавању конфликата од 2014. године. Полазници који су до сада прошли ову обуку, имали су квалитетне дебате и прилику да освеже знања и вештине стечене на ранијим програмима исте ауторке на тему решавања конфликата и асертивне комуникације кроз низ практичних радионица и упутстава за стручно усавршавање унутар установе и стручног усавршавања које предузима запослени у складу са личним планом стручног усавршавања.
Посебно обележје свих пређашњих и новог програма јесте несвакидашњи блок обуке у коме се решава специфичан проблем одређене установе идентификован иницијалним тестом, због чега су ранији програми, а надамо се и овај нови, високо оцењивани од стране самих полазника и контролора ЗУОВ-а.
Више о програму на https://zuov-katalog.rs/index.php?kataloski_broj=163&action=page%2Fcatalog%2Fview

 

 повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor