Smile

ЈЕСЕЊА РАДИОНИЦА


ЈЕСЕЊА РАДИОНИЦА

Наша школа има дугогодишњу успешну сарадњу са Дечјим одељењем Градске библиотеке. Често се у просторијама библиотеке  организују језичко-ликовне радионице за наше ученике. Радионице су едукативне, забавне и веома добро осмишљене,  па малишани  радо учествују у њима.

У оквиру активности планираних поводом обележавања Дечје недеље  за трећаке из „Братства"  организована  је радионица „Сомбор - мој град"  на којој су деца проширила своја знања о знаменитостима родног града и о познатим личностима сомборске прошлости и садашњости. 

У петак, 2. новембра,  отишли су поново у госте  библиотеци  на заказано дружење с библиотекарком Радмилом Лазаревић. Повод за дружење овог пута била је јесења радионица коју је библиотекарка започела „Јесењом песмом" Душана Радовића. Уследио је разговор о јесени, прича у сликама и на крају стваралачки део радионице где су деца правила шумске животињице колажом од јесењег лишћа.

Овакве радионице су веома корисне за децу јер деца развијају језичку културу, проширују знања, изражавају креативност и вежбају моторику, а боравак у библиотеци  је права уживанција јер је атмосфера изузетно радна и пријатна.  Тања Михаљчић

 

 повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor