Smile

Актуелности

"Улична трка Сомбор 2019"

 

jkl

У организацији Спортског савеза града Сомбора и Атлетског клуба ,,Маратон", 25. октобра, одржана је манифестација "Улична трка Сомбор 2019". Међу најбржим такмичарима били су и ученици наше школе.

 

Светски дан здравља

 

jkl

Поводом обележавања Светског дана здравља, 16. октобра, Завод за јавно здравље расписао је ликовни конкурс на тему ,"Правилна исхрана - доступна и приступачна свима. За свет без глади".

 

 

jkl

Наша Ива у друштву славне рукометашице Катарина Крпеж Шлезак.

 

 

"Дрво генерације 2019/2020"

 

jkl

Данас је нашим ПРВАЦИМА поклоњено ДРВО ГЕНЕРАЦИЈЕ, са представницима Културног центра" Лаза Костић" ЈКП" Зеленило, наши ученици су засадили **ДРВО ГЕНЕРАЦИЈЕ 2019/2020**

 

 

"Вода за пиће"

 

jkl

Ученици II 1 Основне школе ,,Братство јединство" из Сомбора су са учитељицом Слободанаком Цицо Поповић реализовали тему пројектне наставе ,,Вода за пиће".

 

"Олимпијски тренинг са Војвођанском банком"

 

jkl

Спортски савез града Сомбора у сарадњи са Олимпијским комитетом Србије и Војвођанском банком организовао је манифестацију ,,Олимпијски тренинг са Војвођанском банком".

 

"Чуј ме свете"

 

jkl

Народна библиотека ,,Радоје Домановић" у Лесковцу расписала је ликовни конкурс ,,Чуј ме свете" у оквиру Фестивала дечјег стваралаштва ,,Уметник из школске клупе". 

 

УСПЕШНА САРАДЊА СА ПРЕДШКОЛСКОМ УСТАНОВОМ

 

jkl

Успешна сарадња наше школе  и Предшколске установе „Вера Гуцуња" траје већ дужи низ година. И ове школске године је, већ традиционално, започела радионицама за предшколце реализованим у школи у оквиру Дечје недеље.

 

 

 

РТС крос

 

jkl

Ученици II 1 су у суботу 12. октобра учествовали у РТС кросу.

 

Шаховска секција за дечију недељу

 

jkl

У учионици 13 у оквиру дечије недеље одржана је шаховска секција. 

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor