Smile

ПРОМОЦИЈА ТЕНИСА


ПРОМОЦИЈА ТЕНИСА

Тенис је данас олимпијски спорт.  Врло је популаран и прате га милиони људи.  Играју га многи, независно од друштвеног статуса. „Белим спортом"  баве се деца, млади и одрасли како на професионалном, тако и на аматерском нивоу. Нуди једнаке могућности за мушкарце и за жене. Омогућује појединцу да се изрази индивидуално, али и као члан екипе.

У фислултурној сали наше школе су у петак, 19. маја 2017. године, прилику да науче прве тениске кораке имали наши најмлађи ученици. Учитељи првих тениских корака били су им тренери Александар Туцаков и Срђан Варићак, а сарадници у реализацији биле су учитељице Наташа Главоњић и Тања Михаљчић. Малишанима је на активан и атрактиван начин представљен тениски спорт. Тениске лекције биле су прилагођене узрасту и искуству деце, а мали спортисти имали су прилику да покажу спретност и таленат за бављењем спортом.

„Бели спорт" ушао је у срца малишана. С обзиром на њихово велико интересовање, а с циљем популаризације спортских вредности, културе и ненасиља, али и здравих стилова живота у наредном периоду биће настављена сарадња школе и тениског клуба.

Тања Михаљчић

 

 повратак на претходну страницу

 
 


“У НАШОЈ ШКОЛИ ВАШЕ ДЕТЕ ЋЕ БИТИ У ДРУШТВУ СА УЧЕНИЦИМА КОЈИ МОГУ СВОЈИМ ПРИМЕРОМ ДА ПОКАЖУ КАКО СЕ УЧИ И ПРОВОДИ СЛОБОДНО ВРЕМЕ.“

 

Сва права задржана © Основна школа БРАТСТВО ЈЕДИНСТВО Сомбор
Web dizajn i programiranje BIT SOFT Sombor